Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Valpen nära döden – matad med blekmedel

Foto: https://www.facebook.com/UnleashedPetRescue

Valpen Bridgett misshandlades, matades med blekmedel och hade kemiska brännskador över hela kroppen.

Efter att ha blivit räddad från sin ägare kämpar hon nu för sitt liv. Samtidigt samlar hundratals människor in pengar till veterinärkostnaderna.

– Jag har sett många djurplågerifall, men inget som det här, säger Danielle Reno vid djurräddningsorganisationen Unleashed, till KCTV.

Efter att ha misshandlats och vanvårdats under en lång tid var valpen Bridgett nära att mista livet. Då lade någon ut en annons på Craigslist för att få stopp på djurplågeriet.

Djurräddningsorganisationen Unleashed såg annonsen och bestämde sig för att snabbt gripa in. Det de möttes av har beskrivits som ett av de värsta fallen de någonsin har varit med om.

Hade ätit blekmedel

I lägenheten fanns tre vanvårdade och misshandlade hundvalpar. Två av dem kunde snabbt återhämta sig efter veterinärbesök. Men för den tredje, valpen Bridgett, var läget desto allvarligare.

Bridgett hade skabb i ansiktet, metallföremål i magen och fullt med kemiska brännskador både invärtes och utvärtes.

– Hon har matats med blekmedel. Hon har kemiska brännskador i ansiktet, i ögonen, i munnen, i halsen och i magen, säger Danielle Reno vid djurräddningsorganisationen Unleashed, till KCTV.

Utreds av polis

Veterinärkostnaderna är redan uppe i över 30 000 kronor. Men efter att Bridgetts historia blivit känd har hundratals människor skänkt pengar för att täcka kostnaderna.

– Vi hoppas verkligen att hon klarar sig igenom operationen. Vi måste ta det här steg för steg, säger Reno, som förklarar att det här är det värsta fall hon någonsin varit med om.

Bridgetts två systrar, Gidget och Fidget, har återhämtat sig fort och kommer att adopteras bort inom några veckor.

Enligt KCTV utreds djurplågerifallen av polis.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!