Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

"Bli av med dessa störda individer"

Ulla-Britt Wenell säger sig stå för allt hon skrivit på Avpixlat. "Jag vill inte att mina barn ska behöva gå klädda i burka".

Vallentuna. Ulla-Britt Wenell, 72, står på fjärde plats på SD:s lista i kommunvalet i Vallentuna.

I anonyma artikelkommentarer på hatsajten Avpixlat förklarar hon bland annat varför det är så viktigt för henne att få fortsätta säga "negerboll" och hur vi i väst borde hantera muslimska fundamentalister:

"Europa måste samarbeta för att bli av med dessa störda individer med hot om dödsstraff", skriver Ulla-Britt Wenell.

På Avpixlat skriver Ulla-Britt Wenell om invandrarnas brottslighet:

"Det skulle vara klädsamt om Afrosvenska riksförbundet funderade över hur det kan komma sig att somalier tillsammans med andra nordafrikanska invandrare fått så dåligt rykte!! Kan det möjligtvis bero på att man bl.a. ägnat sig åt rån, våldtäkter o.s.v. Etniska svenskar har kanske tröttnat på att skattepengar går till att underhålla personer som inte vill anpassa sig till det svenska samhället, inte är intresserade av att lära sig svenska eller att arbeta."

Hon fortsätter:

"En muslimsk man är ju ansvarig för att underhålla sin familj (läs Koranen!) och det går ju ganska dåligt när han tuggar khat och sitter på café hela dagarna! Men han tar väl sitt ansvar och hämtar ut alla bidragen och tycker att det är likställt med att arbeta!"

"Porslin kvar"

Under en artikel på Exponerat med rubriken "Ullenhags vurm för zigenare" kommenterar Ulla-Britt Wenell:

"Sheraton kanske vill ha sitt porslin kvar? Var det inte TV 4 som blev av med sitt?"

Under en artikel på Avpixlat om bråk på en flyktingförläggning i Filipstad skriver hon:

"Return to sender!!" (Åter avsändaren).

En artikel på Avpixlat med rubriken "Ökat muslimskt judehat även i Stockholm" kommenterar hon:

"Citat: Inatt drömde jag att jag mötte GUD! Oh, vad spännande! Hur såg han ut? Hon var neger!!"

När Avpixlat publicerar en artikel med rubriken "Muslimska fundamentalister i väst flyttar fram positionerna" kommenterar Ulla-Britt Wenell:

"Europa måste samarbeta för att bli av med dessa störda individer med hot om dödsstraff om de någonsin försöker ta sig in i våra civiliserade länder!"

Ökat asylmottagande

På Avpixlat kommenterar hon också det ökade asylmottagandet i Knivsta:

"Kan man lära sig läsa med ett IQ<65 dvs särskolenivå? hörde en intervju med en sfi-lärare i borlänge. en somaliska hade efter 6 år lärt sig ljuda Å, Ä, Ö. tror inte knivsta ska räkna med förstärkning inom vården de närmaste 25 åren!">

När Avpixlat publicerar en artikel med rubriken "SVT:s utsända knivrånade i mångkulturell förort" kommenterar hon:

"Väntade på att detta rån skulle omnämnas i ABC-nytt men icke! Däremot inslag om vargrivna får! De tvåbenta "vargarna" nämndes inte och inte heller om man funderade på skyddsjakt på dessa!"

På Exponerat skriver hon i en kommentar:

"Muslimer har inte åstadkommit någonting av värde för mänskligheten, men använder gärna alla uppfinningar och upptäckter som gjorts av de otrogna!!"

Skriver om "nergerbollar"

Och på Avpixlat:

"Tänk om Europas regeringar kunde enas om, att varje terrordåd i Europa straffas med att för varje dödad västerlänning utvisas 1000 muslimer! Kanske skulle förstörelselustan svalkas något !"

Och i en annan kommentar:

"Vi måste ignorera alla kränkta individer och kalla saker vid rätt namn! Negerboll heter kakan, negerkyss är en liten pepparmintsplatta med en chockladklick ovanpå."

Hon fortsätter:

"Om negroida personer deppar ihop får de väl flytta härifrån eller ta det från den skämtsamma sidan"... "Jag kommer i varje fall att säga negerboll för det har det hetat hela mitt liv!"

När Avpixlat skriver om toalettstädning på asylboenden kommenterar Ulla-Britt Wenell:

"En svensk 2-3-åring lär sig snabbt hur en toalett fungerar men dessa 25-åringar har inte möjlighet att lära sig! Inför avdragen fickpeng/månadsbidrag om dessa "äckel" svinar ner omkring sig! Ingen annan ska behöva städa efter dem! De ska själva hålla rent omkring sig! Vägrar de så måste det bli rejäla konsekvenser! Även om man är van vid ett hål i marken måste man väl kunna lära sig hur det funkar här! Eller har alla IQ fiskpinne?"

På Avpixlat skriver Ulla-Britt Wenell om hur folken i muslimska länder bör göra uppror mot islam.

"Tips: Börja med att desarmera dessa salafister, fortsätt med imamerna, bränn ner moskeerna och lär er använda hjärnan för att utveckla era egna länder!"

I en kommentar på Avpixlat reagerar hon över gängskjutningar i Malmö:

"Hur många blodpåsar går det åt vid dessa operationer? Lämnar de kriminella blod? Lämnar somalier, irakier, afghaner osv blod? Kan man som svensk blodgivare bestämma att mitt blod inte skall användas till kriminellas skottskador?"

Bekräftar

När Avpixlat skriver om att "Sveriges äldre blir alltmer fattiga" kommenterar hon:

"Ja, vi kanske också skulle utnyttja situationen för att få det bättre, men jag tvivlar på att vi skulle börja råna, våldta, slå ner åldringar, ljuga och bedra de som tagit emot oss! Detta beteende måste manog lasta invandrarna själva för! Och vi skulle inte kräva av värdfolket att vi aldrig skulle behöva anstränga oss det minsta för att känna oss välkomna!"

När Expressen träffar Ulla-Britt Wenell bekräftar hon att det är hon som skrivit kommentarerna.

Hon förklarar varför hon engagerat sig i SD och på Avpixlat:

- Jag är engagerad i det här är för att jag vill inte att mina barn ska behöva gå klädda i burka eller vita särkar.

Hon menar att det är löjligt att inte få säga "negerboll".

- Negerboll har hetat så sen jag var tre år, och sen plötsligt ska jag inte få använda det ordet för att en negerboll är rasistisk på nåt sätt?

Efter intervjun med Expressen har Ulla-Britt Wenell skrivit en artikelkommentar på Avpixlat där hon uppger hela sitt namn och upprepar att hon står för allt hon skrivit.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!