Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

De gästar studion i kvällens "Bara politik"

Energiminister Anders Ygeman (S) gästar ”Bara politik”.Foto: FREDRIK WENNERLUND/STELLA PICTURES
Sara Skyttedal, KD:s toppkandidat till EU-parlamentet, gästar också programmet. Foto: JENS CHRISTIAN

Energiminister Anders Ygeman (S) och KD:s toppkandidat till EU-parlamentet Sara Skyttedal är två av gästerna i kvällens "Bara politik" – som också viger en stor del av programmet till att analysera den allra första partiledardebatten sedan innan valet. 

På onsdagen, bara timmar efter den första partiledardebatten sedan innan valet, sänds "Bara politik" i Expressen TV. I programmet kommer det – så klart – att vändas och vridas på det som sades av partiledarna i debatten, bland annat med hjälp av gästerna Lawen Redar (S), riksdagsledamot, Susanne Nyström, ledarskribent på Eskilstuna-Kuriren och Carolin Dahlman, politisk redaktör för Kristianstadsbladet. 

Lawen Redar, riksdagsledamot (S).

Till programmet kommer också den nygamla ministern Anders Ygeman (S), som nu blir energiminister. Detta efter att han under förra mandatperioden petats som inrikesminister i samband med Transportstyrelseskandalen. 

Även KD-toppen Sara Skyttedal, som fick hård kritik då hon kallade Centerpartiet för "klåpare”, ”bedragare” och ”quislingar" följt av formuleringen ”vi glömmer aldrig” sedan det stod klart att de slutit en överenskommelse med bland annat Socialdemokraterna. 

Susanne Nyström, ledarskribent på Eskilstuna-Kuriren.

 

"Bara politik" – klockan 19.00 i Expressen TV

Allt om partiledardebatten

Lawen Redar (S), riksdagsledamot, Susanne Nyström, ledarskribent på Eskilstuna-Kuriren och Carolin Dahlman, politisk redaktör för Kristianstadsbladet, diskuterar partiledardebatten. Vad var det som sades egentligen? Vem var bäst? Och vilka blir de mest brännande frågorna under mandatperioden?

Ministercomeback

Anders Ygeman (S), som tvingades avgå under förra mandatperioden, är nu tillbaka i värmen. Om den nya rollen, kritiken att han just blev energiminister och framtiden inom politiken. Vad säger han om spekulationerna om att det en dag kan bli han som tar över när Stefan Lövfven känner sig klar som partiledare? 

Alliansens död

”Klåpare. Bedragare. Quislingar. Vi glömmer aldrig”. Så skrev Sara Skyttedal (KD) om Centerpartiet. Hur ser hon på C och L nu? Och vad säger hon om C och L:s sätt att beskriva M och KD?