Olivia Wand gillar Fredrik Reinfeldt - "Han verkar vara en bra person", säger hon. Foto: Privat
Olivia Wand gillar Fredrik Reinfeldt - "Han verkar vara en bra person", säger hon. Foto: Privat

Reinfeldt - barnens favorit

Publicerad
Uppdaterad
Favorit att vinna valet.
Och bland barnen.
- Hans ögon är så gulliga, säger Olivia Wand Vallada, 9, till Expressen.se.
Fredrik Reinfeldt fick barnens kärlek under valdagen. När statsministern kampanjade på Drottninggatan var Olivia Wand Vallada, 9, där.
I Expressens webb-tv sa Olivia:
– Han är så gullig.
När Expressen.se når Olivia några timmar senare förklarar hon:
– Hans ögon är så gulliga.
Olivia gillar Reinfeldt som ledare.
– Han verkar vara en bra person som ska styra vårt land.
När Fredrik Reinfeldt kom till Täby senare under valdagen fick han mer handgriplig kärlek från Emil Söderdahl, 6, som hoppade upp i hans famn och kramade om honom.
- Han älskar Fredrik Reinfeldt, säger mamma Tove till Expressen.se.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag