Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Vägglöss hittade hos Arbetsförmedlingen

Arbetsförmedlingens lokaler i Kista har drabbats av vägglöss. Bilden är tagen utanför ett annat kontor.Foto: TT NYHETSBYRÅN

Det har hittats vägglöss i Arbetsförmedlingens lokaler i Kista i nordvästra Stockholm. Under tisdagen hölls kontoret stängt för sanering.

I början av september fick två anställda kliande utslag efter att ha varit i ett vilorum och rummet stängdes av. Den 13 september konstaterades det att det var vägglöss i vilorummet och i omkringliggande kapprum och kontorslandskap. De delarna stängdes av, men det övriga kontoret var öppet, skriver Publikt, som är fackförbundet ST:s tidning.

”Naturligtvis mycket olyckligt”

Nu har det hittats vägglöss på två ytterligare ställen i lokalerna. Enligt arbetsplatsens skyddsombud har även tre medarbetare fått vägglöss hemma.

– Det är naturligtvis mycket olyckligt och det känns inte alls bra, säger kontorschefen Linnéa Stigsäter till Publikt.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.