Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Vädjade till sin försvunna familj i tv – misstänks för trippelmord

I en intervju vädjade han familjens säkerhet.
Foto: AP / AP TT NYHETSBYRÅN
Nu står Chris Watts, 33, misstänkt för trippelmordet på sin familj.
Foto: AP / AP TT NYHETSBYRÅN
Däribland hustrun Shanann Watts, 33.
Foto: FACEBOOK

Chris Watts, 33, från Colorado i USA stod på sin veranda och intervjuades efter att hans familj försvunnit.

– Shanann, Bella, Celeste, om ni är där ute, bara kom tillbaka, sade han till ABC:s reporter då.

Nu misstänks pappan för att ha mördat hustrun och de två döttrarna, skriver New York Times.

Det var under tisdagen som Chris Watts, 33, stod på sin veranda i Colorado i USA och bönade om sin försvunna familjs säkerhet i en tv-sänd intervju, skriver New York Times.

– Shanann, Bella, Celeste, om ni är där ute, bara kom tillbaka, vädjade han inför kameran till ABC:s reporter.

– Om någon har henne, bara återlämna henne. I jag behöver träffa allihopa. Jag behöver träffa allihopa igen. Det här huset är inte komplett utan någon här.

Men 33-åringen skulle aldrig återse sin familj. På onsdagsnatten påfanns gravida Shanann Watts, 34, samt döttrarna Bella, 4, och Celeste, 3, döda. Nu misstänks Chris Watts ha mördat hela sin familj.

På torsdagsmorgonen mötte Watts domstol som begärde honom häktad utan borgen. Åklagare menar nu att mannen ska ha mördat sin familj i hemmet, enligt Krista Henery, talesperson för Welds Countys åklagarmyndighet i Colorado.

Familjen hade varit försvunnen sedan måndagen, och polis hade genomsökt området kring huset med hundar.

Enligt lokal polis har Chris Watts erkänt att han mördat sin fru och sina barn, rapporterar CBS Denver.

Chris Watts familj med Bella Watts, 4, Celeste Watts, 3, och Shanann Watts, 34, från vänster.
Foto: AP / AP TT NYHETSBYRÅN

”Det var inte som ett bråk”

I intervjun med Denver 7, en lokal ABC-kanal, svarar pappan på en fråga från reportern, huruvida paret bråkat innan familjens försvinnande.

– Det var inte som ett bråk. Vi hade en känslomässig konversation, svarar Chris Watts, utan att vilja gå in mer i detalj.

Hustruns kropp hittades på onsdagsnatten vid Anadarko Petroleum Corporation, ett oljeföretag där Watts tidigare jobbat. Även barnen hittades i närheten, enligt polis.

Frankie Rzucek, Shanann Watts bror, publicerade under torsdagsmorgonen ett känslosamt Facebookinlägg, som fått tusentals reaktioner.

https://www.facebook.com/frankie.rzucek/posts/1895350973837357

”Jag vill bara veta varför. Min underbara familj, mitt enda syskon, min syster Shanann, två förtjusande systerdöttrar Bella och Celeste och hennes ofödde son Niko. Jag vill bara ha 30 sekunder ensam med den där hjärtlöse psykopaten.”, skriver han och anklagar sin svåger för mordet.

Chris Watts sitter nu häktad utan borgen.
Foto: AP / TT NYHETSBYRÅN

Filmer från Shannan Watts Facebooksida ger sken av en lycklig familj, där föräldrar och barn leker tillsammans. På en av videorna som laddades upp den 14 juni i år sjunger fyraråiga Bella: ”Min pappa är en hjälte, han hjälper mig att växa upp och bli stark”

Hålls vaka för familjen

Chris Watts kommer på tisdagen att möta domstol igen, och åklagare har fram till på måndagen att väcka åtal.

”Mitt blod kokar”, skriver svågern på Facebook. ”Ingenting skulle stå i vägen för mig att ta hans liv, så som han gjorde med mig och hela min familj”.

På torsdagen hölls en vaka för familjen där invånare i samhället Frederick placerade nallebjörnar, ljus och rosor utanför hemmet.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.