Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Vad vill ni hälsa till Sofia och Carl Philip?

Svea Borg, 9, studerande, Älvdalen:– Att de ska ha ett bra giftermål och sen tycker jag det är roligt att Sofia kommer från landet och nu kommer in i kungafamiljen. Det är inte så många från landet som gör det.
Foto: Jens L'Estrade
Ida Martinsson, 22, Emma Berglund, 32, och Evelina Heed, 24.Ida: – Att de ska ta hand om varandra och att det är roligt att de får gifta sig av kärlek. Att det inte spelar någon roll om Sofia har kungligt blod eller inte.Emma: – Njut av varandra och er kärlek. Sen tycker jag att de ska fira sin smekmånad här i Älvdalen. Det är den vackraste byn som finns i världen.Evelina: – Jag hoppas att de ska få ett lyckligt liv tillsammans och Carl Philip har skaffat sig en bra tjej. En riktig dalkulla som har båda fötterna på jorden.
Foto: Jens L'Estrade
Carina Säfström, 51, affärsbiträde, Vagnhärad:– Givetvis all lycka. Jag tycker det är så roligt att de äntligen får förlova sig. Det har alltid varit någon annan före med dop eller bröllop i kungafamiljen. Nu är det på tiden deras tur.Mats Eriksson, 52, logistikchef, Vagnhärad:– Hoppas allt går bra i deras liv och roligt att de får gifta sig av kärlek till varandra. Att Carl Philip inte behöver gifta sig med någon av politiska skäl.
Foto: Jens L'Estrade
Tomas Vallin, 35, musiker, Sandviken: med sonen Melvin 11 månader i famnen:– All lycka givetvis. Hoppas att de får stöd från Svenska folket, här hemma har det bra stöd. Jag känner henne lite från skolan, ytligt så vi säger hej om vi ser varandra på stan. Stolt över att hon gifter in sig i kungafamiljen och kommer från Älvdalen.Lars-Erik Wallin, 68, företagare, Älvdalen:– Det här sätter Älvdalen på kartan. Att en kunglighet kommer från vår by. Roligt och önskar de lycka till i livet. Vi sar sett dem ibland. En gång i skidspåret. Carl Philip är duktig skidåkare men Sofia såg inte ut att vara något vidare bra med skidorna.Ingrid Wallin. 64, företagare, Älvdalen:– Att de ska gifta sig i vår fina kyrka vi har här i Älvdalen. Det vore fint. Det skulle betyda mycket för byn.
Foto: Jens L'Estrade

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.