Flickvän, bostad, vänner och fast jobb.
Kerem Yüksel har under de senaste sju åren levt sitt liv i Sundsvall och i Stockholm. Om ungefär en månad utses han till huvudutvecklare på företaget Cool Company.
Om han fortfarande är kvar i Sverige, det vill säga.
För en vecka sedan fick Kerem ett brev som fick det att vrida sig i magen. "Migrationsverket har beslutat att utvisa dig", stod det.
– Jag läste beslutet om och om igen. Det var en hjärtkrossande besvikelse, säger han.
Nu har han fyra veckor på sig att frivilligt lämna landet som han tillbringat sju år i.
"En absurd tolkning av en lag"
Kerem Yüksel har svårt att acceptera orsaken för utvisningen till Turkiet. Enligt beslutet beror det på att hans tidigare och nuvarande arbetsgivare har missat kollektivavtalsenliga försäkringsskydd.
– De skrev upp fel typ av försäkring, vilket jag fick veta för två veckor sedan. Jag hade ingen aning om eller någon kontroll över det, det är arbetsgivaren som ska fixa detta, säger han.
LÄS OCKSÅ: Atilla Yoldas: Varför utvisar vi folk i onödan?
Att misstaget rättades till i efterhand påverkar inte beslutet.
– Det känns extremt dåligt. Min utvisning beror på mina tidigare arbetsgivares misstag. Jag har inte gjort något fel. Det är en absurd tolkning av en lag; jag förstår inte varför jag måste lida för det.
Arbetsgivaren: "Helt befängt"
Elise Lilliehöök är marknads- och kommunikationschef på One Agency, Kerem Yüksels nuvarande arbetsplats.
– Vi är jätteupprörda och tycker det är förfärligt. Vi stöttar Kerem på alla sätt vi kan. Det behövs verkligen en lagändring, säger hon.
Enligt Migrationsverket omfattades Kerem inte av kollektivavtalsenlig försäkring mellan november 2015 och september 2016. Hur hanterades det?
– Det uppmärksammades av oss internt och reddes ut retroaktivt i september.
Patrik Hansson, vd på Datacraft Europe, Kerem Yüksels första arbetsplats i Sverige, anser att utvisningen är befängd. Han förklarar att Kerem hade försäkring – men att den enligt Migrationsverket var "fel typ".
– Jag blir förbannad. Allt är inbetalt, men de säger att han skulle vara i en annan kategori. Är det här på riktigt hur vi ska behandla arbetskraft som kommer från andra länder?

Migrationsverket: "Lagen kan upplevas vara fyrkantig"
Alexandra Elias, presskommunikatör på Migrationsverket, kan inte uttala sig om Kerem Yüksels enskilda fall. Men i generella termer berättar hon om hur lagstiftningen i fråga drabbar flera med arbetstillstånd i Sverige.
– Lagen kan upplevas vara fyrkantig. Har man inte uppfyllt alla villkor riskerar man att bli av med sitt arbetstillstånd, säger hon.
LÄS OCKSÅ: Danyar fick 460 kronor för lite i lön – nu utvisas han
Ansvaret faller på arbetsgivaren att se till att kollektivavtal följs, förklarar Alexandra Elias. Det spelar ingen roll om eventuella misstag justeras retroaktivt.
– Lagen ger inte utrymme att gå tillbaka och justera i efterhand. Den enda konsekvensen som finns i dag är tyvärr att arbetstagaren blir av med sitt tillstånd, det finns inga repressalier mot arbetsgivaren, säger hon.