Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Tvåbarnsmamma gick ut med hunden – försvann spårlöst

LIVE-TV: Senaste nyheterna med Expressen TV
Nicola Bulley är spårlöst försvunnen.
Foto: Facebook

Nicola Bulley gick ut med hunden i fredags.

Sedan dess är tvåbarnsmamman försvunnen.

– Någon måste veta någonting. Folk försvinner inte bara i tomma luften, säger Nicolas syster Louise Cunningham till Sky News.

Efter att tvåbarnsmamman Nicola Bulley, 45, lämnade sina barn på skolan i engelska byn St Michaels on Wyre i fredags morse tog hon en promenad med sin hund Willow längs floden Wyre.

Klockan 08.53 skickade Nicola ett mejl till sin chef följt av att hon åtta minuter senare loggade in på ett konferenssamtal på jobbet. Klockan 09.30 avslutades konferenssamtalet. 

Fem minuter senare tillkallades polis sedan vittnen sett hunden Willow springa omkring löst utan någon i närheten. Polisen hittade sedan Nicolas mobil och Willows koppel på en bänk vid floden – men Nicola själv var borta.

”Det är som att hon försvunnit i tomma luften”

Sedan dess är Nicola spårlöst försvunnen trots att polisen använt dykare, drönare, helikopter och hundar i sökandet enligt BBC.

– Det känns som att jag befinner mig i en mardröm. Vi går runt i cirklar och försöker pussla ihop vad som kan ha hänt. Det är som att hon försvunnit i tomma luften. Vi vill bara att hon ska komma hem, hennes barn behöver henne. Våra hjärtan är krossade, säger Nicolas syster Louise Cunningham.

Polisen lyckades med hjälp av övervakningskameror identifiera ett potentiellt vittne, en kvinna som rastade sin hund i området vid tidpunkten för Nicolas försvinnande.

– Tyvärr såg hon ingenting av vikt och det har hon sagt till polisen, säger en vän till kvinnan till Daily Mail.

Sally Riley vid Lancashire-polisen säger att Nicolas försvinnande har ”skapat en stor oro i området”.

– Detta är naturligtvis en fruktansvärd tid för hennes familj, säger Sally Riley.

Trebarnsmamman Ana mystiskt försvunnen

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.