Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Två vapengömmor funna – flera personer anhållna

Två gömmor hittades i insatsen.
Här hittades vapengömmorna.

Polisen har hittat två vapengömmor i Stockholm, rapporterar Aftonbladet.

Enligt uppgifter till tidningen sitter nu totalt sex personer anhållna misstänkta för grovt vapenbrott.

Den första vapengömman ska ha upptäckts på fredagskvällen efter att polisen gripit en man i Upplands Väsby som haft en pistol i byxlinningen.

Kort efter gripandet undersökte polisen en adress där ska ha hittat skjutvapen och dynamit. Tre personer ska även ha gripits under insatsen, enligt uppgifter till Aftonbladet.

Polisen kan inte bekräfta några detaljer kring händelsen, men bekräftar att en man är gripen i ett ärende. 

– Vi grep en man som nu är misstänkt för grovt vapenbrott, det är allt jag kan säga. Det här är en pågående utredning, säger Stockholmspolisens presstalesperson Eva Nilsson till Expressen.

Senare under natten ska polisen hittat ännu en vapengömma, den här gången i Solna. Vid tillslaget ska två personer anhållits på sannolika skäl misstänkta för grovt vapenbrott, enligt Aftonbladet.

Statistik om brott.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.