Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Två till sjukhus efter misstänkt mordbrand

Två personer fördes till sjukhus efter att en kraftig brand utbröt i en lägenhet i Krylbo i Dalarna på torsdagskvällen, rapporterar Avesta Tidning.

Räddningstjänsten inledde en insats med rökdykare som hjälpte de två personerna att ta sig ut ur huset. Det är oklart hur illa skadade de är.

En av dem, en kvinna i 40-årsåldern, är själv misstänkt för mordbrand. Hon befann sig i anslutning till branden och fördes till sjukhus med rökskador, enligt polisen.

– Branden har inte uppstått på ett naturligt sätt och vi misstänker att hon anlagt den, säger polisens vakthavande befäl Mathilda Borgström till tidningen.

Larmet om branden kom strax före klockan 23 på torsdagen. Vid halv ett-tiden avslutade räddningstjänsten insatsen på platsen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.