Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Två skadade efter mc-olycka

En motorcyklist har förts till sjukhus efter en kollision med en personbil i Haninge söder om Stockholm. Ytterligare en person är skadad och vårdas av ambulans på platsen, säger Torsten Kjell på Södertörns brandförsvar.

Det var vid Kilowattvägen i Haninge söder om Stockholm som en personbil och en motorcykel kolliderade runt 13-tiden. Motorcykelföraren har förts till sjukhus, enligt Göran Callervik, polisinspektör på Länskommunikationscentralen i Stockholm.

– Det verkar som att någon har hållit för hög hastighet, säger Göran Callervik.

Ytterligare en person har skadats och vårdas av ambulans på plats, uppger Torsten Kjell på Södertörns brandförsvar. Om den personen satt bak på motorcykeln eller färdades i bilen är oklart. Inte heller hur många personer som färdades med fordonen är känt just nu. Det är okänt hur allvarliga skadorna är just nu.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.