Två personbilar i krock – två personer till sjukhus

Publicerad

Två personer fick föras med ambulans till sjukhus efter en olycka på väg 73 i Västerhaninge söder om Stockholm på onsdagen.

– Det är två personbilar som sammanstött, säger Anders Hägglund, operativ chef vid Södertörns brandförsvarsförbund.

Larmet om olyckan på väg 73 i Västerhaninge kom in klockan 12.54 och både polis, ambulans och räddningstjänst skickades till platsen.

– Det är två personbilar som sammanstött, säger Anders Hägglund, operativ chef vid Södertörns brandförsvarsförbund.

Två personer förda till sjukhus efter olyckan

Enligt de initiala uppgifterna skulle även en lastbil vara inblandad i olyckan men enligt räddningstjänsten verkar inte det stämma.

Två personer, de båda bilförarna, fick föras med ambulans till sjukhus för kontroll av sina skador.

– Men viken typ av skador det handlar om framgår inte, säger Kjell Lindgren, presstalesperson vid Stockholmspolisen.

De båda personbilarna fick färgas från platsen och klockan 13.49 kunde trafiken släppas på som vanligt igen.

Det är i nuläget oklart varför olyckan inträffade.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag