Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Så ser du om du är drabbad av enorma Facebookläckan

Personlig information från över en halv miljard Facebook-konton världen över har läckt ut och finns tillgängliga för vem som helst på internet.

I Sverige är omkring en miljon användare drabbade och experter är nu oroade för att kriminella ska använda den läckta informationen för att begå brott.

It-säkerhetsexperten Anders Nilsson ger här sina tips på hur man skyddar sig från att bli utsatt och hur man kan se om man själv finns med i läckan.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 79 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “Starta premium – 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Vänligen notera att fr.o.m. 1 maj 2021 är det Expressens koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, varvid prenumerationsvillkor och personuppgiftspolicy uppdateras.

Så blir Jan Emanuels och Hanif Balis Bulletin-projekt

Duon träffades när Hanif Bali fick provköra Lamborghinin "Stefan Löfven"

”Jag kan inte gå – vad har jag gjort?”

VM-hjälten Jonna Sundling i stor intervju ✓ Dramat i Norge ✓ Planen inför OS

Lämnade politiken för nytt jobb – fick jobbstöd

Toppolitikern ordnade dubbla ersättningar åt sig själv – över halv miljon kronor