Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Turist skulle ta selfie
– föll ner från en bro

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.

En 23-årig turist har avlidit efter att ha fallit från en bro i Spanien.

Enligt ögonvittnen försökte hon ta en selfie när hon tappade balansen och störtade sju meter ner.

Kvinnan uppges komma från Polen och var utbytesstudent i Spanien när den turistrelaterade olyckan inträffade, rapporterar El Mundo.

Olyckan skedde strax efter midnatt på lördagen. Det är ögonvittnen som berättat att de sett kvinnan försöka ta en selfie strax innan hon förlorade fotfästet och tappade balansen.

Tappade fotfästet

Hon stod enligt ögonvittnen på det smala räcket på Triana-bron, en populär sevärdhet och en av de mest fotograferade platserna i staden Sevilla, när hon skulle ta en bild på sig själv.

Då tappade hon fotfästet och föll nästan sju meter ner på ett betongfundament intill bron.

Tillståndet beskrevs som mycket allvarligt

När ambulanspersonal kom till platsen hade hon hjärtstillestånd, men sjukvårdsteamet lyckades få i gång hennes hjärta igen. Hon vårdades på sjukhus, men hennes liv gick inte att rädda.

Bron där den ovanliga selfieolyckan inträffade byggdes i mitten av 1800-talet och är omgiven av barer, restauranger och klubbar. Händelsen har väckt kritik mot att det saknas stängsel på bron, för att hindra fallolyckor.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.