Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

TT stoppar leveransen av texter till SD-tidning

TT har stoppat leveransen av texter till SD:s tidningen Samtiden eftersom tidningen enligt TT brutit mot leveransvillkoren i en specifik artikel de publicerat.

– Vi har meddelat dem vår inställning och stoppat leveransen tills vidare, säger TT:s redaktionschef Mats Johansson till Medievärlden.

TT:s redaktionschef Mats Johansson bekräftar för branschsajten Medievärlden att leveransen till SD-tidningen är stoppad tills vidare. Men han säger samtidigt att TT inte sagt upp kontraktet med Samtiden, utan att det tills vidare handlar om en stoppad leverans. Anledningen till leveransstoppet är att TT anser att samtiden brutit mot deras leveransvillkor.

– För att vi ansåg att de i dag när de kom upp synligt bröt mot våra leveransvillkor. Det fanns artiklar som såg ut att komma från TT som inte gjorde det, säger Mats Johansson till Medievärlden, och berättar vidare att det framför allt handlade om en artikel, men utan att vilja säga vilken.

När Expressen.se frågar Mats Johansson vilket innehåll den missvisande artikeln i fråga hade, säger han att TT inte kommer att berätta det som läget är nu.

– Vi har valt att inte gå ut med det nu, säger han till Expressen.se.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!