Trumps svärdotter smittad – rädslan efter maskfria festen

Folk struntar i social distans – festar som vanligt.
Foto: ORLANDO SENTINEL/TNS/ABACA / STELLA PICTURES/ORLANDO SENTINEL/TNS/ABACA

Kimberly Guilfoyle, presidentsonens flickvän, har smittats av covid-19 efter att paret varit på en exklusiv fest. 

”Jag mår bra tack vare Gud,” skriver hon på Twitter.

Men nu sprids rädslan bland andra festdeltagare.

Festen ska ha ägt rum den 29 juni i exklusiva Hamptons, drygt två timmar från New York. Enligt uppgifter till Page Six betedde sig festdeltagarna som om ”covid aldrig inträffat”. 

Av ett 100-tal deltagare ska inte en enda ha använt ansiktsmask. Donald Trump Jr och flickvännen Kimberly Guilfoyle ska ha varit festens mest prominenta gäster. 

Men efter att Kimberly Guilfoyle gick ut offentligt med att hon smittats av covid-19 ska flera festdeltagare ha ”flippat ur”, i en förmodad rädsla, enligt Page Six. 

Om Kimberly Guilfoyle eller hennes partner varit i kontakt med president Trump sedan festen framgår inte. 

Däremot tackade Kimberly Guilfoyle alla som har hört av sig till henne med krya-på-dig-hälsningar sedan det blev offentligt att hon smittats. 

”Tack för alla välönskningar och böner! Jag mår bra tack vare Gud och ser framemot ett snabbt tillfrisknande så att jag kan fortsätta jobba för att återvälja @realDonaldTrump”, skrev hon på sitt Twitterkonto 4 juli

https://www.instagram.com/p/B8regqtgGKz/
Nytt beslut gör att tusentals internationella studenter måste ut ur landet.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.