Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Trumps nya hälsning – efter Melanias sjukdom

Melania Trump opererades i måndags. Foto: EVAN VUCCI / AP TT NYHETSBYRÅN

Melania Trump lades in på sjukhus och genomgick en njuroperation i måndags. 

Under tisdagen berättade Donald Trump om hustruns hälsotillstånd på Twitter och tackade samtidigt för allt stöd, rapporterar Time. 

”Vår fantastiska första dam mår väldigt bra”, skriver presidenten.

Presidenthustrun Melania Trump har varit inlagd på sjukhuset Walter Reed National Military Medical Center i närheten av Washington D.C sedan i måndags. Hon opererades för ett tillstånd i njuren som beskrevs som godartat men i behov av vård. 

Under tisdagen gav presidenten sina följare en ny uppdatering om hustruns hälsotillstånd:

”Vår fantastiska första dam mår väldigt bra. Hon kommer att lämna sjukhuset om 2 eller 3 dagar. Tack för så mycket kärlek och stöd!”, skriver Trump på Twitter.

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/996366330436648960

 

LÄS OCKSÅ: Melania Trump inlagd på sjukhus – opererad 

 

Kort efter operationen fick Melania besök av sin make Donald Trump som twittrade om att operationen hade gått bra och att hustrun var ”vid gott mod”. Foto: EVAN VUCCI / AP TT NYHETSBYRÅN

Operationen hemlighölls

Kort efter operationen fick Melania besök av maken Donald Trump som twittrade om att operationen hade gått bra och att hustrun var ”vid gott mod”.

Det är inte känt hur länge Melanias sjukhusvistelse har varit inplanerad. Operationen tycks ha varit omgärdad av ett stort hemlighetsmakeri då ingen information har läckt ut till medierna i förväg. Melania Trump är känd för att vilja hålla sitt privatliv privat, vilket kan vara en anledning till att Donald Trump inte var på plats på sjukhuset förrän efteråt.

Melania Trump är den första presidenthustrun att genomgå en så allvarlig medicinsk åtgärd under sin tid i Vita huset sedan Nancy Reagan genomgick en så kallad mastektomi, en bröstoperation, 1987, skriver CNN. 

 

LÄS OCKSÅ: Melania Trumps liv i Vita huset – utan maken 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!