Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Han tog sig på könet – med ”Borats dotter”

Donald Trumps advokat Rudy Giuliani anklagas ha tagit på sitt kön inför ”Borats dotter”.Foto: JACQUELINE LARMA / AP TT NYHETSBYRÅN
Sasha Baron Cohen lurar i dokumentärfilmerna om Borat sina intervjuoofer att han är en kazakstansk journalist.Foto: FACE TO FACE / STELLA PICTURES FACE TO FACE

President Donald Trumps personlige advokat Rudy Giuliani, 76, har hamnat i en kontrovers efter att ha lurats i den nya Borat-filmen. 

I en av scenerna befinner han sig på ett hotellrum med en kvinna som spelar Borats dotter – han lägger sig på sängen och börjar ta på sitt kön – innan han avbryts av att Borat rusar in och säger: 

– Hon är 15. Hon är för gammal för dig. 

Nu svarar Rudy Giuliani – och hävdar att filmklippet är fejkat.

Expressen Premium

Cyber Monday-erbjudande: Läs Premium gratis hela vintern

Med det här erbjudandet läser du Expressen Premium gratis till den 28 februari 2021. Premium är en tillsvidareprenumeration. Efter gratisperioden betalar du 69 kr/mån. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Här är Sveriges 10 bästa hamburgerrestauranger

• Klassiska tillbehör • Smaksensation • Hemliga menyn

Magiska knepet som får dina sparpengar att växa

Experten: ”Borde undervisas i skolan”

Kärleken, skandalerna och bråken i ”På spåret”

Grova skämtet klipptes bort • De blev ett par • SVT:s ursäkt