Tiffany Trum, 24, dotter till Donald Trump. Foto: J. SCOTT APPLEWHITE / AP TT NYHETSBYRÅNTiffany Trum, 24, dotter till Donald Trump. Foto: J. SCOTT APPLEWHITE / AP TT NYHETSBYRÅN
Tiffany Trum, 24, dotter till Donald Trump. Foto: J. SCOTT APPLEWHITE / AP TT NYHETSBYRÅN
Donald Trump Foto: CAROLYN KASTER / AP TT NYHETSBYRÅNDonald Trump Foto: CAROLYN KASTER / AP TT NYHETSBYRÅN
Donald Trump  Foto: CAROLYN KASTER / AP TT NYHETSBYRÅN

Trumpdottern firade in nya året på Playboyfest

Publicerad

Presidentdottern Tiffany Trump, 24, var hedersgäst på Playboy-modellernas nyårsfest.

Ringde in det nya året gjorde hon bland annat tillsammans med Hugh Hefners son Cooper. 

"Föreställ er om Bush eller Obamas döttrar hade gjort det", skriver skvallersajten Page Six.

Juriststudenten Tiffany Trump är president Donald Trumps mest okända barn. 

Hon växte upp i Los Angeles med sin mamma Marla Maples, som var Trumps älskarinna under hans första äktenskap och senare blev hans fru.

På sitt Instagramkonto lägger hon upp mycket bilder från sitt jetsetliv, men också bilder tillsammans med sin pappa.

https://www.instagram.com/p/BVWD4dIg8M3/?hl=sv&taken-by=tiffanytrump

Tiffany Trump fotograferas av Playboy-modell

De glamorösa vännerna är många, och när Playboy-grundaren Hugh Hefners son Cooper Hefner bjöd in till nyårsfest var Tiffany Trump självklart hedersgäst.

 

LÄS MER: Tiffany Trump kan gå med i familjens företag

 

Presidentdottern fångades på bild i en silverfärgad paljettklänning tillsammans med Hefners fästmö, skådespelerskan Scarlett Byrne. Bakom kameran står Playboy-modellen Candace Jordan. 

https://www.instagram.com/p/BdZlmLdjXpX/?taken-by=candidcandace

Det sägs att Tiffany Trumps mamma, Marla Maples, tackade nej till motsvarande åtta miljoner kronor för att posera naken i Playboy på 1990-talet, skriver skvallersajten Page Six.

 

LÄS MER: Ivanka Trump stäms – mörkade tillgångar

 

– Jag ville inte utnyttja det. Hur skulle jag någonsin bli tagen på allvar? sa hon då. 

Var inriktad på en karriär inom mode

Tidigare var presidentdottern Tiffany Trump inriktad på en karriär inom mode och musik, och 2011 släppte hon sin debutsingel "Like a Bird". 

Mamma Marla Maples har däremot berättat för tidningen Oprah att dotterns plan är business precis som sin pappa.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag