Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Trump om Melania: Jag fick henne för rätt pris

I en nyligen uppmärksammad intervju med radioprofilen Howard Stern avslöjar USA:s president Donald Trump flera saker om sina familjerelationer – bland annat att han tror att hans dotter Ivanka börjat se ned på honom. Foto: ALEX BRANDON / AP TT NYHETSBYRÅN

Donald Trumps äldsta dotter Ivanka är sin pappas rådgivare och kallas "pappas lilla flicka".

Men de har inte alltid varit så nära – i en gammal intervju berättade nuvarande presidenten att han var rädd att dottern "såg ner" på honom, skriver Daily Mail.

I andra återutgivna intervjuer skämtar Trump om sitt och hustrun Melanias sexliv.

Runt 15 timmars samtal mellan Donald Trump och radioprofilen Howard Stern, inspelade mellan 1993 och 2015, ges ut på nytt, skriver Daily Mail. Stern vägrade att släppa inspelningarna under Trumps valkampanj 2016.

Stern och Trump pratade ofta om "misogyna och oanständiga" ämnen, skriver den brittiska tidningen och nämner hur Stern vid ett tillfälle frågade om Trump tafsat på hustrun Melania offentligt.

– Ja, svarade Trump och fortsatte:

– Mentalt.

– Jag är faktiskt väldigt väluppfostrad, sa Trump vidare.

Frågan: Är Melania bra i sängen?

I en annan intervju frågade Stern om Melania var "bra i sängen", varpå Trump svarade att han "fick henne för rätt pris".

Enligt Daily Mail har Trump intervjuats mer av Howard Stern än av någon annan journalist. Men alla samtal handlade inte om Melanias och Donald Trumps relation eller sexliv. Vid ett tillfälle, 2004, berättade den blivande presidenten om sin relation till äldsta dottern Ivanka.

Ivanka Trump, då 23, dejtade societeten James "Bingo" Gubelmann, som sen blev tv-producent. Angående förhållandet sa Donald Trump, enligt Daily Mail:

– Min dotter börjar få blått blod. Det är sant.

– Jag tror att min dotter ser ner på mig. Hon säger 'åh Herregud'.

"Pappas lilla flicka"

Ivanka och "Bingo" bröt med varandra 2005, kort efter att Ivanka börjat dejta sin nuvarande make: Jared Kushner. Och, som bekant, är relationen mellan presidenten och Ivanka Trump nära. Ivanka Trump – och maken Jared Kushner – är rådgivare till presidenten i Vita huset, och inom Trumpfamiljen kallas Ivanka för "pappas lilla flicka". Hon har också pekats ut som "the real First Lady".

I en annan intervju med Stern berättade Trump om att han tvångsmässigt tvättar sina händer, skriver Daily Mail. På frågan om Trump insåg att det var ett psykologiskt problem, svarade Trump:

– Jag gillar det. Jag gillar renlighet. Renlighet är en bra sak. Inte bara med händerna, kroppen ... allt.

Donald och Melania Trump. Foto: MANUEL BALCE CENETA / AP TT NYHETSBYRÅN

Melania försökte få Donald att säga nej

Melania Trump har berättat för CNN – i oktober 2016 – om hur hon försökte få maken att hålla sig undan Howard Sterns program.

– Han blev pressad, och vid flera tillfällen gav jag honom ett råd, och jag tyckte inte att han skulle göra alla inspelningar med Howard Stern, har Melania Trump sagt enligt Newsweek.

– Jag vet vilka de här personerna är. De hakar fast honom, de försöker få honom att säga opassande saker och använda fult språk.

I april 2016 sa Trump, angående medverkan i Sterns program, att samtalen bara var skämtsamma, och att hans mål aldrig var att ställa upp som politiker.

Trumps sista medverkan i Sterns program var i augusti 2015, två månader efter att han offentliggjort att han ställde upp som presidentkandidat.