Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Trögt värre trots dubbel MTV-succé

Foto: Pressbild Gratis
Örebrorockarna i Molly's Gusher är tillbaka med sin andra platta. I påskhelgen fick hemstaden ta del av deras skivsläpp och snart rullar bandets pinfärska video på MTV.
De har spelat inför 400 000 människor på den polska festivalen Woodstock Stop och blivit framröstade som Örebros bästa band. Debutplattan släpptes 2005 och låten ”Queen of my heart” fick rotation i både MTV2 och MTV Nordic.

Lossnar inte

Men det har ändå inte velat lossna för Molly's Gusher.
– Det är en grymt tuff bransch. Men men det här nya materialet ser vi väldigt positivt på framtiden, säger Jonas Lewén till Örebro.expressen.se.
Nya plattan heter "Pick your poison and form a tragedy". EP:n, som producerats av Millencolins Mattias Färm, släpps i slutet av april.
Vad har hänt sedan sist?
– Vi har tagit musiken ett steg längre, precis som ett band måste göra när man släpper nytt. Och så har vi bytt gitarrist förstås, säger Jonas som hoppas att karriären ska ta rejäl fart nu.
– Vi vill ut och spela igen och knyta upp nya fans till oss. Och självklart är målet att större och bättre bolag ska få upp ögonen för oss.

Nöjda med videon

Videon till nya låten "Bulletproof", som spelats in tillsammans  med polarna i Path Of No Return, kommer rulla på ZTV och MTV.
– Den är vi väldigt nöjda med, säger Jonas.