Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Trebarnsmamman tappade 57 kilo – blev hatad av vännerna

Dagens tre största utrikesnyheter.
Nicole Caperilla före och efter viktnedgången.Foto: MDW FEATURES

Nicole Caperilla, 31, gick ner 57 kilo på två år.

Då blev hon hatad av sina bästa vänner.

– De brukade döma mig och skämta om vad jag hade på mig, säger Nicole till Daily Mail.

Som mest vägde Nicole Caperilla, 31, från den amerikanska delstaten Connecticut, 120 kilo. Hennes vikt påverkade henne såväl fysiskt som psykiskt och i januari 2017 bestämde sig Nicole för att göra något åt saken.

– Jag hade aldrig någon energi och jag var alltid andfådd. Jag blev andfådd av minsta lilla och jag var på gränsen till att bli diabetiker, på gränsen till att få sömnapné och hade högt blodtryck, säger Nicole Caperilla till Daily Mail.

I juni 2017 genomgick Nicole en gastrisk bypass-operation, där en stor del av magsäcken tas bort, för att inleda sin viktnedgång. Två veckor senare började Nicole att träna och la även om sin kost.

Ett år efter operationen hade Nicole lyckats gå ner 57 kilo.

Nicole Caperilla gick ned 57 kilo.Foto: MDW FEATURES

Bröt med bästa vännerna

Nicole fick mycket stöd av sin man Charlie och berätta även om sin kamp att gå ned i vikt för flera av hennes närmaste vänner som hon hade känt hela sitt liv.

Men vännerna var inte lika stöttande som hon hade trott.

– De kritiserade allt jag gjorde och tryckte ner mig utan att förstå att de sårade mig. De dömde mig och skämtade om vad jag hade på mig och sa åt mig att jag inte var perfekt. De var alltid väldigt negativa, säger Nicole till Daily Mail.

Hon menar att hon sedan insåg att vännerna endast var avundsjuka och bestämde sig för att bryta med dem.

– Jag har min man och andra vänner som har varit helt fantastiska och jag har fått flera nya stöttande vänner också, säger Nicole och fortsätter:

– Jag är så stolt över mig själv för att ha gått ner i vikt och min inre förändring också. Jag är mer positiv, jag peppar andra, jag sätter upp mål och jag jagar efter och når dem.

OS-stjärnan struntade i dietreglerna

Simmaren Stephanie Rice gick upp i vikt när hon slutade tävla. Efter flera försök att gå ner hittade hon en modell som fungerade – att strunta i reglerna.