Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Treårig pojke tog cupcake – slogs ihjäl med basebollträ

Treårige Kejuan Mason tog en cupcake utan tillåtelse. Det slutade med att han slogs ihjäl med ett basebollträ.Foto: WGCL-TV
Glenndria och Lashirley Morris misstänks för det brutala mordet på treårige Kejuan Mason.Foto: FULTON COUNTY SHERIFF'S OFFICE

Treårige Kejuan Mason tog en cupcake – utan att be om tillåtelse först.

Det slutade med att han slogs ihjäl med ett basebollträ.

Nu åtalas två systrar, Glenndria och Lashirley Morris, för det brutala mordet på den lille pojken, rapporterar BBC. 

Treårige Kejuan Masons mamma har tillfälligt förlorat vårdnaden om sin son och han bodde därför med de två systrarna Glenndria och Lashirley Morris i deras hem i Atlanta i den amerikanska delstaten Georgia. Glenndria hade vårdnaden om honom.

Den lille pojken befann sig i köket när han fick se att det stod cupcakes framme. Utan att fråga tog han en – men blev upptäckt.

Kejuan Mason slogs ihjäl med basebollträ

Glenndria and Lashirley Morris ska ha blivit rasande på pojken och gett sig på honom. Samtidigt som Lashirley slog treåringen med ett basebollträ smiskade Glenndria  honom med händerna, rapporterar BBC.

Pojken fick så pass allvarliga skador att han avled. Enligt rättsläkaren var dödsorsaken kraftigt trubbigt våld mot huvudet och överkroppen.

Systrarna riskerar livstids fängelse för brutala mordet

De båda systrarna hävdade först att pojken kvävts när han skulle äta upp bakverket.

Glenndria and Lashirley Morris åtalas nu misstänkta för mord. Döms de så riskerar de livstids fängelse.

Enligt uppgift ska Kejuan Masons mamma ha förlorat vårdanden om sin son när hon blev hemlös men har den senaste tiden kämpat för att få tillbaka honom, rapporterar BBC.

Mamman upptäckte blåmärken på Kejuan – bara dagar innan mordet

Mamman ska även ha bett en domare att hitta ett annat tillfälligt hem för sonen efter att ha upptäckt rivmärken och blåmärken på treåringen bara dagar innan han mördades. Hennes begäran avslogs dock.