Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tre till sjukhus efter brand i Stockholm

Ska ha varit obehöriga som sovit i lokalen.
Tre personer har förts till sjukhus efter branden i Västberga.
Foto: Janne Åkesson / Swepix
Enligt polisen arbetar 26 brandmän med att bekämpa branden.
Foto: Janne Åkesson / Swepix

Tre personer fördes till sjukhus med lättare rökskador efter en brand i Västberga i södra Stockholm på lördagen.

Branden bröt ut i en industrifastighet som ska rivas inom kort.

En man greps på samma adress misstänkt för misshandel på en annan plats, enligt polisen.

SOS larmades om en brand i Västberga i södra Stockholm runt 17.30 på lördagen. Branden bröt ut i en industrifastighet som ska rivas inom den närmaste tiden.

Samtidigt greps en man på platsen misstänkt för misshandel. Men det är oklart om han har samband med branden, enligt polisen.

– Tre personer har förts till sjukhus med lättare rökskador. De har olovligen befunnit sig i huset som ska rivas i närtid. De har sovit där, säger Anna Westberg, presstalesperson hos Stockholmspolisen.

– Samtidigt greps en man på samma plats misstänkt för misshandel som ägde rum vid 16-tiden på en annan plats. Vi vet inte om också han har varit i huset och sovit där, säger hon.


Så ska du agera vid en brand

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.