Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Tre häktade för mord i Jakobsberg

Tre män har häktats misstänkta för inblandning i mordet på en man i 20-årsåldern i Jakobsberg nordväst om Stockholm i maj, skriver polisen på sin hemsida.

Männen är på sannolika skäl misstänkta för mord, anstiftan till försök till mord, förberedelse till mord, medhjälp till försök till mord, grovt vapenbrott samt anstiftan till grovt vapenbrott.

Klockan var strax efter 17.30 den 8 maj när polisen larmades till en adress i Jakobsberg med anledning av höga smällar. På platsen hittades en skjuten man i 20-årsåldern. Han fördes med ambulans till sjukhus men hans liv gick inte att rädda.

En av av de misstänkta männen anhölls redan samma kväll, och de andra två senare under maj månad. Mordet har enligt polisen koppling till konflikter mellan kriminella nätverk.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.