Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tre häktade för kidnappning i Skellefteå

Tre män i 20-årsåldern har häktats misstänkta för en kidnappning i Skellefteå i tisdags, rapporterar lokala medier.

– Det misstänkta människorovet handlar om att en yngre man mot sin vilja förts iväg i ett fordon. De tre misstänkta männen och den man som fördes bort är mer eller mindre bekanta med varandra sedan tidigare, säger Joakim Oja vid polisen i Skellefteå till Norran.

De tre männen kunde gripas under stor dramatik när beväpnad polis med dragna vapen slog till mot en svart bil i centrala Skellefteå.

När männen häktades under fredagen rörde misstankarna för en av dem försök till människorov och de andra två människorov, misshandel och övergrepp i rättssak.

– Alla tre förnekar brott även om det på vissa håll finns medgivanden om att de medverkat vid bilfärden, säger Joakim Oja.

Hit reser svenska turister – får titta på plågade djur

Bilderna inifrån populära parken i Thailand • Wahlström: ”Stäng ner skiten”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.