Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Larm om trafikolycka på E4 i Stockholm

En trafikolycka har inträffat på E4 i höjd med Västberga i södra Stockholm och olyckan orsakar stora störningar i trafiken, rapporterar Aftonbladet

Polisen har inte lyckats hitta en sådan olycka. 

– Vi har fått larm om olyckan. Vi har letat, ambulansen har letat och räddningstjänsten har letat men vi har inte kunnat hitta den här olyckan, säger Daniel Wikdahl, presstalesperson för Stockholmspolisen. 

Aftonbladet har rapporterat om en trafikolycka på E4 i höjd med Västberga med flera inblandade bilar som orsakat stora störningar i trafiken med ett blockerat körfält i södergående riktning. 

Polisen fick in larm om en trafikolycka på E4 i höjd med Västberga klockan 16.14 på fredagen. 

– Vi fick larm om två personbilar som varit inblandade i olyckan. Vi åket dit, ambulans och räddningstjänst åkte dit, men ingen av oss har hittat någon trafikolycka, säger Daniel Wikdahl. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.