Zillah Andrén och apan Totte. Foto: Roger Vikström
Zillah Andrén och apan Totte. Foto: Roger Vikström

"Totte och jag ska göra en talkshow"

Publicerad
Uppdaterad
GÖTEBORG. Hon vann TV4:s "Talang 2007" tillsammans med partnern Totte.
Nu gör båda en talkshow tillsammans.
- Det är så häftigt. Jag vill vara med och göra allt, säger Zillah Andrén.


19-åriga buktalaren Zillah Andrén har jobbat hårt sedan genombrottet 2007.
I somras plockade hon hem priset i klassen Varieté i Grand champion of the world - ett artisternas OS - i USA.

Kanske Las Vegas
- Det har öppnat dörrar och nu förs det diskussioner om en show i Las Vegas, säger hon.
Men just nu håller hon på att jobba med inspelningarna av "Ap-tv". En talkshow där hon och apan Totte tillsammans både uppträder och intervjuar.
- Det blir gäster som jag bara pratar med. Några som sjunger. Så kommer vi också att framföra låtar, säger Zillah André.

Album till jul
Låtarna kommer dessutom på ett album som kommer strax före jul.
Bland gästerna i "Ap-tv" märks Bert Karlsson, Agnes, Tobbe Trollkarl, Amy Diamond och författarparet Sören Olsson och Anders Jakobsson.
Premiär är det den 14 december i TV4 och det kommer att sändas tio gånger.

Talang 2007
- Idén till det här programmet kom faktiskt i samband med "Talang 2007". Jag har gjort det tillsammans med Fredrik Berger, som ju var med i samma program, berättar Zillah André.
- Det är oerhört häftigt. Jag vill vara med och göra allt. Så jag har hjälpt till på redaktionen, ringt in publik och suttit med manusförfattarna.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag