Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Torbjörn Nilsson

Löfven förlorade det mesta – utom statsministerposten

Vi ser tillbaka på bland annat regeringskaoset, Greta Thunberg och gängvåldet.
REGERAR. Hösten 2019 har Stefan Löfven och Socialdemokraterna mycket svaga opinionssiffror. Bland LO-medlemmar, traditionellt partiets kärnväljare, är SD nu större än S.Foto: OLLE SPORRONG

2010-talet var decenniet då Socialdemokraterna lyckades spräcka blockpolitiken, men samtidigt förlorade det stora arbetarpartiet allt fler av arbetarväljarna.

Torbjörn Nilsson sammanfattar ett revolutionärt årtionde i svensk politik, där gamla vänner blev fiender och tidigare ovänner formade nya allianser.

Del 2: Partiet som trodde att de vann. 

 

Läs Del 1: Reinfeldts moderater bröt samman och förlorade allt

Expressen Premium

Halloweenerbjudande: Läs Premium fritt året ut

Med det här erbjudandet läser du Expressen Premium gratis till den 31 december 2020. Premium är en tillsvidareprenumeration. Efter gratisperioden betalar du 69 kr/mån. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “JA – GRATIS ÅRET UT” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Biden-skandalen som halva USA ignorerar

Medier i USA tonar ner intervjun

Experterna svarar: Vilken snussort är mest skadlig?

Portionssnus • Lössnus • Tobaksfritt

Här är Ica-profilernas okända tragedier: ”Kan inte ta in det”

Skådespelarens svåra tid efter pappans självmord