Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Tog ut sju miljoner – tvingade banken visa honom varje sedel

Senaste nyheterna med Expressen TV
En miljonär tvingade bankpersonalen att räkna varje sedel inför ögonen på honom när han tog ut motsvarande sju miljoner kronor.
Foto: Weibo
Incidenten inträffade på en bank i Shanghai i Kina.
Foto: Colourbox

Miljonären blev arg när bankpersonalen i Shanghai bad honom att bära ansiktsmask.

Då tog han ut motsvarande sju miljoner kronor och tvingade personalen att för hand räkna varenda sedel inför ögonen på honom, skriver Mirror.

Mannen anklagade via sociala medienätverket Weibo personalen på banken i Shanghai i Kina för att ha ”sämsta tänkbara attityd när det gäller betjäning”.

”Det finns inget annat val för mig än att ta ut alla mina pengar och sätta in dem på andra banker på grund av den här attityden”, skriver mannen på Weibo.

Banken å sin sida hävdar att det hela beror på att mannen vägrade bära ansiktsmask när en av bankens säkerhetsvakter bad honom om detta.

Mannen lade upp bilder på när han packade sedlarna i resväskor.
Foto: Weibo

Tvingade personalen visa upp 50 000 sedlar en efter en

Mannen tog därför ut maxbeloppet en kund får ta ut på en och samma gång – motsvarande sju miljoner kronor. Sedan tvingade han bankens personal att för hand räkna varenda sedel en efter en inför ögonen på honom. Totalt rörde det sig om 50 000 sedlar. Det tog två anställda två timmar.

Mannen lade upp bilder på när sedlarna räknades och hur han packade dessa i resväskor för att sedan lägga dem i bagageutrymmet på sin lyxbil.

Miljonären säger att han kommer att återvända till banken i Shanghai varje dag och göra samma sak tills dess hans konto är tömt. Det är oklart hur mycket pengar mannen har på banken.

Se också:

Uppgifter: Einár jagades av maskerade män • Alec Baldwin sköt ihjäl kvinna.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.