Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tiotal unga män i slagsmål – en till sjukhus

Ett tiotal unga män i 20-årsåldern ska ha varit inblandade i ett slagsmål i Ryds centrum i Linköping under lördagskvällen.

En av männen fördes till sjukhus efter att ha fått en sten i huvudet.

Larmet inkom till polisen vid 21-tiden på lördagskvällen. Ett vittne slog larm om att ett tiotal personer var inblandade i ett slagsmål. Enligt vittnesuppgifterna ska det inte ha förekommit några tillhyggen i bråket. De inblandade personerna ska ha varit unga män i 20-årsåldern.

– När vi kom till platsen hade de två konstellationerna skingrat sig och det ena gänget hade sprungit därifrån, säger Torbjörn Lindqvist, vakthavande befäl vid polisen i region Öst.

Inledningsvis fanns inga uppgifter om skadade personer, men senare fördes en man till sjukhus efter att ha fått en sten i huvudet.

– Han var svår att få kontakt med, så en ambulans kallades till platsen, säger Torbjörn Lindqvist.

Polisen har upprättat en anmälan om misshandel. Ingen är i nuläget gripen.

– Vi säkrade några vittnesuppgifter på platsen och vi har uppgifter om eventuella gärningsmän, säger Torbjörn Lindqvist.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.