Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Tillbaka i människobyn

MYSTERIET TÄTNAR. Ingen i familjen vill ställa upp på DNA-prov för att bevisa att verklighetens Mowgli, Rochom P'ngieng, nu är hemma hos sin rätta familj. Många av byborna i Kambodja undrar över om historien om djungelflickan verkligen är sann. Samtidigt jagar polisen den man som misstänks ha kidnappat flickan för 18 år sedan. Under tiden roar sig djungelflickan med att titta på karaokevideor.
LONDON. Mysteriet tätnar kring verklighetens Mowgli.
Nu vägrar hennes familj lämna DNA-prov för att bevisa att de är släkt.
Samtidigt fortsätter jakten på mannen som misstänks ha tvingat Rochom P'ngieng att leva som ett djur i djungeln i 18 år.
Rochom försvann när hon var åtta år gammal när hon vallade bufflar långt ute på den kambodjanska landsbygden. Sedan dess har ingen sett till henne - förrän i lördags. När hon hittades beskrevs hon som en blandning av djur och människa. Hon kunde inte gå upprätt utan gick som en apa. Hon hittades när hon stal mat från en mans matlåda. Hon stod helt naken och skakade på matlådan för att få tag i de sista riskornen i lådan. Man misstänker att hon levt som ett djur i djungeln sedan sitt försvinnande för 18 år sedan. Polismannen Sal Lou, 45, är övertygad om att det är hans försvunna dotter. Men under gårdagen vägrade han lämna DNA-prov för att bevisa att han är flickans far.

Familjen vägrar DNA-prov

Inte heller andra familjemedlemmar har gått med på testet, uppger Guardian. Fadern menar att ärr på flickans arm bevisar är det är Rochom P'ngieng. Flickan lekte med en kniv som barn och fick då ärren. Samtidigt slog polis i Kambodja en järnring runt Sal Lous hem för att skydda Rochom från världens medier. Många av byborna i Oyadao tycker det är underligt att Rochom är i så god form om hon levt i djungeln som ett djur i 18 år. - Vad åt hon? Och det blir väldigt kallt i den här delen av landet på natten. Var hon naken hela tiden. Och det här är malariaområde, säger bybon Meng Chuon i Daily Mirror.

Hade sällskap i djungeln

Rochom hade sällskap av en naken man med långt hår och svärd när hon upptäcktes, uppger Times. Man misstänker att mannen kidnappade Rochom för 18 år sedan och polisen söker nu den nakna "djungelmannen". Man letar även efter Rochoms yngre syster som också försvann för 18 år sedan. Man tror att även hon kan ha kidnappats av mannen. Polisen tror inte att hon levt ensam. - Jag misstänker att en familj eller en person hittade henne, säger polischef Mao San. Sina första dygn i civilisation igen har Rochom bland annat tillbringat framför karaokevideor. - Hon bara stirrar på videofilmerna utan att blinka. Hon gillar dem väldigt mycket, säger Sal Lou.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!