Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tiffany Trumps besked med kärleken mitt i kaoset

Donald Trump har fem barn: Donald Trump Jr, Ivanka, Eric, Tiffany och Barron. Han har varit gift tre gånger – med Ivana Trump, Marla Maples och Melania Trump.
På Instagram meddelar Tiffany Trump att hon har förlovat sig med sin fästman, affärsmannen Michael Boulos.
Foto: CNP/ABACA / STELLA PICTURES/CNP/ABACA

Här är Tiffany Trumps kärleksförklaring mitt under Trump-familjens sista turbulenta timmar i Vita huset.

Donald Trumps dotter Tiffany Trump meddelar på Instagram att hon har förlovat sig med affärsmannen Michael Boulos.

”Det har varit en ära att fira många framgångar i Vita huset, särskilt förlovningen med min fästman Michael” skriver hon på Instagram.

Den sista tiden av familjen Trumps tid i Vita huset har kommit att kretsa kring kaoset som bildats i Donald Trumps farvatten som president. Donald Trumps skandaler på slutet har kommit att avlösa varandra och gått från uppvigling till potentiella riksrättsåtal.

Mitt i kaoset kommer ett kärleksbesked från Tiffany Trump, det fjärde barnet i skaran Trump, dotter till president Donald Trumps och hans andra fru Marla Maples.

Instagram meddelar hon att hon har förlovat sig med sin fästman, affärsmannen Michael Boulos.

”Det har varit en ära att fira många framgångar, historiska tillfällen och skapa minnen med min familj här i Vita huset, särskilt förlovningen med min fantastiska fästman Michael! Känner mig välsignad och upphetsad för nästa kapitel”, skriver Tiffany Trump på Instagram.

Tiffany Trump är liksom flera av sina syskon en publik figur och talade bland annat på republikanernas konvent i augusti 2020.

https://www.instagram.com/p/CKO_gQdBSce/
I en undersökning som CNN har gjort så hamnar Melania Trump längst ner på listan med sämst förtroende från amerikanska folket.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.