Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tiffany Trumps kärlek – okända miljardären

USA:s president: ”Vi vinner handelskriget mot Kina”.
Tiffany Trump, 25, är Donald Trumps yngsta dotter.
Foto: AP / 2018 Invision
USA:s president Donald Trump.
Foto: CAROLYN KASTER / AP TT NYHETSBYRÅN
Tiffany Trump med Eric Trump och Donald Trump Jr.
Foto: ANDREW HARNIK / AP TT NYHETSBYRÅN

Donald Trumps yngsta dotter, 25-åriga Tiffany Trump, är tillsammans med den okända miljardarvtagaren Michael Boulos.

Nyligen sågs paret spana på diamantprydda förlovningsringar. 

De nöjde sig dock med ett lyxigt armband – som gick loss på sex miljoner kronor. 

– Du fyller mitt liv med så mycket glädje, vänlighet och skratt, skriver Tiffany Trump själv på Instagram.

Tiffany Trump, 25, är den amerikanska presidenten Donald Trumps yngsta dotter. Hennes mamma är skådespelaren och tv-personligheten Marla Maples, som var gift med Trump mellan 1993 och 1999.

Tidigare under året gick Tiffany ut med att hon hittat kärleken i libanesiske Michael Boulos, 25. Han är son till den förmögna affärsmannen Massad Boulos, som enligt Page Six driver en miljardverksamhet i Nigeria – bland annat inom fordonsbranschen.

Michael Boulos har själv tillbringat stora delar av sin uppväxt i det afrikanska landet – som alltså ingår i den världsdel som Trump under ett möte 2018 ska ha kallat ”shithole countries”, på svenska översatt till ”skitländer”. Presidenten har nekat till just det ordvalet, men har medgett att han talade i hårda ordalag.

https://www.instagram.com/p/ByslVLVHiyj/

Stämningen mellan Tiffanys familj och hennes käresta verkar dock vara god – han har bland annat deltagit i firandet av högtiden thanksgiving i Vita huset och besökt Donald Trumps lyxresort Mar-a-Lago i Florida.

– Jag avgudar Michael, har mamma Marla Maples dessutom tidigare sagt till Town & Country.

Tiffany Trump hittade kärleken på Mykonos

Tiffany Trump och Michael Boulos träffades på skandalskådisen Lindsay Lohans nattklubb på den grekiska ön Mykonos förra sommaren. 

– Jag var inte där när de träffades. Jag känner honom och jag känner henne, men jag vet inte vad som hände, har Lindsay Lohan tidigare sagt till People Magazine.

https://www.instagram.com/p/B1r9z8Thy9o/

Paret firade in starten på 2019 i Thailand och har sedan dess fortsatt resa tillsammans. 

I maj besökte de filmfestivalen i Cannes – och bara hotellvistelsen för säkerhetspersonalen ska ha kostat de amerikanska skattebetalarna motsvarande 190 000 svenska kronor. Tiffany och Michael sågs själva utanför det femstjärniga hotellet Hotel Barrière Le Majestic på franska rivieran, har Daily Mail rapporterat.

Under sommaren återvände de också till kärleksön Mykonos.

https://www.instagram.com/p/Bx1tFa7HFQQ/

Enligt Hollywood Life besökte Tiffany Trump och Michael Boulos även en juvelerare i London under sommaren. Enligt en företrädare för butiken ska de ha varit intresserade av diamantprydda förlovningsringar. Tiffany nöjde sig dock med ett armband med diamanter för en halv miljon brittiska pund, motsvarande nästan sex miljoner svenska kronor.

Tiffany Trump studerar för närvarande juridik på University of Pennsylvania. Michael Boulos studerar management på City University i London. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.