Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tiffany Trumps känga mot Biden

Så tycker invånare i Kenosha om Donald Trump
Tiffany Trump.
Foto: CNP/ABACA / STELLA PICTURES/CNP/ABACA
Joe Biden.
Foto: ADAM SCHULTZ / BIDEN FOR PRESIDENT/POLARIS POLARIS IMAGES

Ivanka Trump har länge haft en aktiv roll i Vita huset och är en av Donald Trumps mest profilstarka förespråkare – men nu börjar presidenten även få draghjälp av sin yngsta dotter inför höstens val.

”Sluta ljuga, Joe”, skriver Tiffany Trump till Joe Biden på Twitter.

President Donald Trumps yngsta dotter anklagar demokraternas kandidat Joe Biden för att vara en lögnare.

”Snälla sluta ljuga, Joe. Du kanske tror att vi är för okunniga för att se genom lögnerna – men Gud känner till sanningen”, skriver Tiffany Trump på Twitter.

https://twitter.com/TiffanyATrump/status/1300494768313700357?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet

Joe Biden: ”Vi behöver en president som kan ena landet”

Tiffany Trumps känga kommer sedan Joe Biden anklagade Donald Trump för att ”hoppas på kaos och våld” i stället för att skydda landet, enligt ABC News, samt att presidenten ”förgiftar deras demokrati”, enligt Daily Mail.

Biden gick till förnyat angrepp mot Trump i samband med presidentens besök i Kenosha, Wisconsin, under tisdagen.

”Vi behöver en president som kan sänka temperaturen och ena landet – inte en som höjer den och sliter isär oss ännu mer”, skrev Joe Biden på Twitter.

https://twitter.com/JoeBiden/status/1300842856974819328

”För mig verkar det som att han skyller på polisen och inte på upploppsmakarna, anarkisterna, uppviglarna och plundrarna”, skrev Trump om Biden på Twitter.

Tiffany Trump och Donald Trump.
Foto: RON SACHS/POOL VIA CNP / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS

Joe Biden leder med åtta procentenheter över Donald Trump

Tiffany Trump har börjat ta en mer aktiv roll inför presidentvalet. Presidentdottern hyllade Donald Trump när hon talade på republikanernas partikonvent förra veckan.

– Jag kan relatera till många av er som kanske söker jobb. Min far byggde en blomstrande ekonomi en gång, och tro mig, han kommer att göra det igen, sade Tiffany Trump.

Den 3 november är det presidentval i USA. Demokraternas kandidat Joe Biden leder efter partikonventen i augusti med åtta procentenheter över Donald Trump i senaste mätningen enligt BBC. Men värt att notera är att Hillary Clinton ledde över Trump efter partikonventen 2016 och ändå förlorade presidentvalet enligt USA Today.

Här är medlemmarna i familjen Trump

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.