Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tiffany Trumps gest – två dagar för sent

Tiffany Trump.
Foto: ANDREA RENAULT / POLARIS
Marla Maples
Foto: MINICHIELLO/ AGF/ REX/ SHUTTERSTOCK
Marla Maples och Donald Trump.
Foto: AGENCE / BESTIMAGE / STELLA PICTURES

När president Trumps exhustru Marla Maples fyllde 55 år ville deras enda gemensamma dotter, Tiffany Trump, uppmärksamma dagen för sina följare i sociala medier.

”Må alla dina födelsedagsönskningar besannas”, skrev hon till ett bildspel på Instagram.

Det finns bara en hake – gratulationen var två dagar sen, skriver Hollywood Life.

Tiffany Trump och hennes mamma Marla Maples syns inte tillsammans på bild särskilt ofta. Det ändrade Tiffany på när hon lade ut ett helt bildspel till sina Instagram-följare den 29 oktober.

”Jag älskar dig. Må alla dina födelsedagsönskningar besannas”, skrev hon till inlägget. Men det publicerades två dagar efter Maples egentliga 55-årdag, som infaller den 27 oktober.

I bildspelet finns bilder från deras resor tillsammans, bland annat en där de poserar på ett spahotell i Rom.

https://www.instagram.com/p/BpiO65zBkDY/?hl=en&taken-by=tiffanytrump

Reste till Malta

Mor och dotter kunde dock inte fira den stora dagen tillsammans. Maples befann sig nämligen inte i landet, utan lade ut bilder från Maltas huvudstad Valletta på födelsedagen.

Tidigare i oktober har Marla Maples publicerat en bild på dem båda från Tiffanys födsel för att uppmärksamma dotterns 25-årsdag. ”Den här dagen, för 25 år sedan, klockan 12.50 i West Palm Beach, Florida, föddes vår vackra dotter Tiffany Trump”, skrev hon till bilden och fortsatte:

”Du är en välsignad gåva till den här världen och mitt liv tjejen... fortsätt att skina.”

Tiffany Trump firade sin 25-årsdag på hemmaplan, där hon poserade med ballonger på Donald Trumps hotell i Washington.

Till vardags studerar Tiffany Trump juridik på den ansedda skolan Georgetown University. Hon har tidigare arbetat som praktikant på modetidningen Vogue.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.