Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tiffany Trump följer familjen – planerar också flytt till Florida

Här är presidentens barn: Donald Trump Jr, Ivanka, Eric, Tiffany och Barron.
Tiffany Trunmp följer resten av familjen Trump till Florida.
Foto: Evan Vucci / AP
Tiffany Trump letar bostad i kända South Beach.
Foto: WILFREDO LEE / AP TT NYHETSBYRÅN

Tiffany Trump följer resten av familjen Trump och flyr till Florida.

Enligt Page Six letar hon efter en bostad i South Beach i Miami.

Hennes bas i jakten på det perfekta boendet är sedan flera månader lyxhotellet Setai Hotel.

Ivanka Trump och Jared Kushner köpte nyligen en tomt på den superexklusiva ön Indian Creek Island, eller ”Billionaire’s Bunker” som den också kallas, i Miami. Prislappen: 30 miljoner dollar. 

Nu verkar systern Tiffany också vara på väg till metropolen i södra Florida. Sedan flera månader tillbaka bor Tiffany Trump tillsammans med sin pojkvän Michael Boulos på lyxhotellet Setai Hotel i South Beach, där hon letar efter en bostad. South Beach är känt som Miamis riktiga nöjeskvarter.

– Tiffany tittar på fastigheter tillsammans med Michael, men hon planerar att köpa på egen hand, säger en källa till Page Six

Funderar på framtida karriären

Tiffany Trump är Donald Trumps enda barn från hans andra äktenskap, med Marla Maples. Hon tog nyligen en juridikexamen på Georgetown University i Washington DC, men har ännu inte gjort slutprovet för att bli godkänd som advokat.

– Hon har inte bestämt sig för vad hennes nästa karriärdrag blir. Hon trodde verkligen att hennes pappa skulle vinna valet och att hon då skulle fortsätta vara en del av ”första familjen”. Hon blev alltmer involverad i familjen och politiken under den senaste kampanjen, säger källan.

Samtidigt rapporterar Bloomberg att Donald Trump planerar att flyga till Florida och flytta in i Mar-a-Lago i närliggande Palm Beach på morgonen samma dag som Biden ska installeras som ny president. Frågan är hur långvarig han blir som boende där, eftersom grannar försöker stoppa honom från att bli permanentboende där.

Så blir Ivanka Trumps nya liv efter Vita huset

USA:s avgående presidents dotter och rådgivare flyttar till Florida.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.