Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tidningen: Paret Trump sover i skilda sovrum

Utrikesredaktör Mats Larsson gästade Direkt med Niklas Svensson för att prata om de senaste utrikesnyheterna.
Uppgifter gör gällande att det inte är helt avspänt mellan Melania och Donald Trump.Foto: ANDREW HARNIK / AP TT NYHETSBYRÅN

De sover i skilda sovrum. Ofta äter de middag på olika håll i Vita huset. Överlag ses de väldigt lite trots att de bor under samma tak.

Det skriver engelska Daily Express om det amerikanska presidentparet, men påståendena tillbakavisas av Donald Trumps pressekreterare Stephanie Grisham:

– Frånsett när presidenten är på resa, så tillbringar de de flesta kvällar tillsammans.

Donald Trump och Melania Trumps relation har flera gånger beskrivits som frostig.

Bland annat har presidenten vid flera tillfällen förgäves försökt hålla hustruns hand i officiella sammanhang. 

I den välkända boken ”Fire and Fury” av författaren Michael Wolff beskrevs hur paret, som gifte sig 2005, ibland inte talar med varandra under flera dagar och inte heller vet var den andre befinner sig. 

Fler pikanta detaljer från Vita huset

Nu avslöjas fler pikanta detaljer från Vita huset om vad som händer mellan det äkta paret när gardinerna är fördragna och omvärlden inte kan se på, skriver Daily Express.

Tidningen bygger sina påståenden på de scheman som Vita husets rågivare sätter samman åt Donald och Melania Trump – och som visar väldigt olika rutiner.

Daily Express hänvisar till Washington Post. Den dominerande publikationen i den amerikanska huvudstaden uppger att de två tillbringar natten i skilda sovrum. 

Mycket beroende på det faktum att presidenten börjar sin dag redan runt halv sex på morgonen – med att titta på nyhetssändningar från diverse bolag på kabel-tv.

Melania ligger och drar sig längre

Vänner till paret Trump ska, enligt Washington Post, ha berättat att Melania ligger och drar sig betydligt längre – och alltså i sin egen säng.

Det första hon sedan gör, efter att ha stigit upp, är att se till att sonen Barron gör sig beredd för ytterligare en skoldag, vilket också innebär att hans läxor är nerpackade i hans ryggsäck.

Daily Express skriver vidare att parets scheman också visar att de två lever olika liv även på fritiden.

Donald Trump brukar ju dra ner till Florida när han ”är ledig”, och den tiden tillbringas ofta tillsammans med diverse politiker, affärsfolk och mediepersonligheter. Det är sällan Melania brukar ses under dessa sammankomster.

Trots detta hävdar Donald Trumps pressekreterare, Stephanie Grisham, att Melania och hennes make spenderar en hel del tid ihop:

– Frånsett när presidenten är på resa, så tillbringar de de flesta kvällar tillsammans.

Under presidentkampanjen berättade Melania för Washington Post att hon och Donald är ”väldigt självständiga”.

Dagens tre största utrikesnyheter.