Tidigare rymdchef: Utomjordingar har kontakt med USA och Israel

På planeten Mars finns en utomjordisk rymdbas som den galaktiska federationen använder sig av, enligt den tidigare chefen för Israels rymdförsvar.
Foto: USGS HANDOUT / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Donald Trump ska ha blivit tillsagd av den galaktiska federationen när han höll på att avslöja dem.
Foto: ERIN SCHAFF / POOL VIA CNP / SPL / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS

Premium: Utomjordingar i en galaktisk federation ska under åratal ha haft kontakt med USA och Israel och har upprättat en underjordisk bas på planeten Mars – där även amerikaner är stationerade. 

Uppgifterna är inte hämtade från ett Hollywoodmanus – de kommer från prisade professorn Haim Eshed, 87, som var chef för Israels rymdsäkerhetsprogram under nästan 30 år. 

– Om jag hade berättat vad jag säger nu för fem år sedan hade jag lagts in på sjukhus, säger han till israeliska tidningen Yedioth Aharonoth.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 79 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidning och korsord alla dagar

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Unga festar utan alkohol: ”Något större som skett”

Premium: Det kan ligga bakom • “Ingen av mina vänner gör det”

Så överlever du återgången till jobbet efter semestern

Premium: Psykologens handfasta knep: ”Förläng njutandet”

Nu kan du se hur hög din nya pension blir – så gör du

Premium: En miljon pensionärer får upp till 1 000 kronor mer • Det säger regelverket • ”Många har det tufft”