Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Thornberg och Ullenhag gäster i ”Bara politik”

Erik Ullenhag kandiderar till partiledarposten för Liberalerna. Foto: HENRIK MONTGOMERY/TT / TT NYHETSBYRÅN
Karolina Skoglund leder ”Bara Politik”. Foto: OLLE SPORRONG

Rikspolischefen Anders Thornberg och den tidigare integrationsministern Erik Ullenhag, som nu kandiderar för partiledarrollen i Liberalerna, gästar båda Expressen TV:s ”Bara politik” i kväll. 

Som vanligt kommer också en namnkunnig panel till programmet. 

Denna vecka är det 20 år sedan polismorden i Malexander. Till onsdagens ”Bara politik” kommer rikspolischefen Anders Thornberg, som bland annat avslöjar sin önskelista till politikerna. 

Rikspolischef Anders Thornberg. Foto: ALEX LJUNGDAHL

Till programmet kommer också liberalernas tidigare integrationsminister Erik Ullenhag – som de senaste åren varit Sveriges ambassadör i Jordanien. Tidigare i veckan gick han ut med att han kandiderar till partiledarposten för Liberalerna. Hur ser han på sina chanser? Vad var det som slutligen fick honom att bestämma sig? Och vad vill han göra med Liberalerna?

Panelen diskuterar Strandhäll

Kvällens panel består av Daniel Färm, chef för tankesmedjan Tiden, Patrik Kronqvist, ledarskribent på Expressen och Siri Steijer, programansvarig för arbetsmarknadsfrågor på Timbro. De diskuterar bland annat tisdagens missförtroendeomröstning om socialförsäkringsminister Annika Strandhäll (S), om Erik Ullenhag är den som kan ”rädda” Liberalerna – och vad händer inom rikspolitiken nu, när allt vad valrörelser heter är över? 

”Bara politik” sänds i Expressen TV klockan 19. 

Siri Steijer, programansvarig för arbetsmarknadsfrågor på Timbro. Foto: Timbro.