Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Testa hur lik du är vänner och kändisar

Testet avslöjar att Daniel och Henrik Sedin mycket riktigt är tvillingar.

Nu kan du se hur lik du är andra personer.

Efter Microsofts succé med ålderstestet kommer nu även tvillingtestet.

Och testet kunde mycket riktigt identifiera bröderna Sedin som tvillingar.

Nu följer Microsoft upp sin succé med testet som gissar ens ålder genom att analysera en bild. I det nya testet kan du jämföra vilka två personer som helst utseende och se hur pass lika de är med tvillingtestet.

Sajten jämför de två uppladdade ansiktena med hjälp av ett analysverktyg och betygsätter hur lika personerna är på en skala från 1–100. Vem som helst kan alltså kolla hur lik man är sina vänner, syskon eller till och med olika kändisar.

I snabba test av sajten kan Expressen konstatera att prins Carl Philip och hans Sofia är noll procent lika till utseendet medan tvillingarna Daniel och Henrik Sedin fick 100 procent.

Mat Velloso som ligger bakom verktyget förklarar att det endast tog fyra timmar på ett hotellrum i Tjeckien att göra testet. Nu återstår det att se om tvillingtestet kan bli lika populärt som ålderstestet.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.