Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Taxichaufför ville betalas med sex

Taxichauffören ville ha betalt - med sex.
Sedan började han tafsa på de två tonårstjejerna som trodde att det var ett skämt.
Nu är mannen efterlyst av danska polisen.
De två tonårsflickorna var på väg hem från en fest vid klockan 22.30 på lördagskvällen i Roskilde i Danmark. När de gick till busstationen åkte en taxibil upp bredvid. Chauffören vevade ner rutan. - Hej, vackra tjejer. Ska jag köra hem er, frågade han sedan enligt Ekstra Bladet. Tonårsflickorna förklarade att de inte hade tillräckligt med pengar och tackade därför nej. Men chauffören kom då med en annan idé. Han frågade om de inte hade lust att betala honom med oralsex.

Försökte fly

Tjejerna trodde att han skämtade och hoppade in i bilen. Men det var inget skämt - och snart började mannen ta på dem. De försökte fly, men dörrarna var låsta. Först när tjejerna tog ett fotografi av mannen öppnade han. Saken är anmäld till polisen i Roskilde som nu söker efter mannen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.