Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tatuerarnas reaktion när Sam visar rump-gadden

Foto: Tattoo Fixers/ E4
Tatuerarna har stött på misslyckade gaddningar förut men Sams var en av de värsta. Foto: Tattoo Fixers/ E4

Har du hört om kompisens kompis som tatuerade in ett kinesiskt tecken som ”hen” trodde betydde kärlek men egentligen betydde något helt annat? 

Det här är mycket värre. 

I ett avsnitt av det brittiska tv-programmet ”Tattoo Fixers” försöker Sam bli en minst sagt kontroversiell tatuering, skriver Unilad

Att ”roliga tatueringar på en utlandssemester” alltid är en dålig idé kan man tycka alla borde ha lärt sig efter de tusentals skräckexemplar som går att hitta genom en enkel Google-sökning. 

Men Icke! 

Felstavade ord, katastrofala porträtt eller en snabbt improviserade förlovningsring lyckades inte avskräcka amerikanskan Sam. På en solsemester promenerade hon raka vägen in till tatueraren och bad om att få texten ”I love anal” mitt på ena skinkan. 

Om hon ångrade det? 

Japp! 

Tatuerarna i chock 

I ett avsnitt av det brittiska tv-programmet ”Tattoo Fixers” ber Sam om att få tatueringen borttagen. 

Tatuerarna har stött på misslyckade gaddningar förut men Sams var en av de värsta. Foto: Tattoo Fixers/ E4

Men när tatuerarna ber Sam visa upp den vulgära gaddningen tar det ett tag innan hon vågar lyfta på klänningen och visa upp den, skriver Unilad.

Till slut visar hon i alla fall upp tatueringen som består av text skriven rakt över hennes ena skinka. Tatuerarna i studion får en chock av det minst sagt ovanliga valet av citat. I stället är det studions receptionist som får bryta den tryckande tystnaden och stönar ut ett ”Åh neej”, innan tatuerarna lyckas återfå sin talförmåga. 

”Min lilla hemlighet” 

Även om Sam till en början faktiskt tyckte om sin oönskade gaddning växte viljan att ta bort den fram när den började påverka hennes kärleksliv. 

– Den stör mig, det är pinsamt, säger Sam i tv-programmet ”Tattoo Fixers”.

Sam ersatte texten på skinkan med en liten lejonunge i en tekopp. Foto: Tattoo Fixers/ E4

Turligt nog kunde tatueraren Sketch gömma hennes pinsamma misstag under en söt liten lejonunge som badar i en tekopp. 

Sam blev nöjd med den barnvänligare varianten av sin tatuering och sa att hon nu skulle hålla dess forna jag förevigt dold för allmänheten. 

– Det är min lilla hemlighet, säger Sam i programmet.