Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tände raket i rumpan - föll ihop blodig

Medan kompisarna filmade stoppade 22-åringen in en raket i rumpan och tände på.
Men det gick inte lika bra för 22-åringen som för hans idoler i "Jackass".
Den 22-årige soldaten, nyss hemkommen från Irak, ville ge sina vänner en sprakande avslutning på fyrverkeriet i Sunderlandområdet i Storbritannien. I filmen "Jackass" stoppar en man in en raket i rumpan och tänder på - utan att skadas. 22-åringen försökte kopiera scenen, gick ner på alla fyra, drog ner byxorna och stoppade in en Black Cat Thunderbolt-raket i rumpan.

Blödde kraftigt

På en suddig mobilfilm kan man se ett bländande vitt ljus och hur åskådarna skrattar. Ett vittne beskriver för Guardian hur 22-åringen först står upp och ser oskadd ut. Men när han sedan vacklar och faller till marken förstår alla plötsligt att han blöder kraftigt. Sjukvårdare och polis kallades till platsen och 22-åringen fördes till sjukhus. - Vi tog emot ett samtal om en man som hade fyrverkeripjäser i rumpan och att han blödde, säger en taleskvinna för ambulansservicen till Guardian. 22-åringen vårdas fortfarande på sjukhus, bland annat för en svedd tarm.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.