Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Systern avslöjade Instagram-bluffen

Det viktigaste att ha koll på i nöjesvärlden just nu.
Casey Sosnowski la upp en bild på Instagram och skrev att hon var ute och vandrade. Foto: Instagram / Instagram
I själva verket togs bilden i familjens trädgård – vilket Caseys storasyster avslöjade. Foto: Twitter / Twitter

Många delar med sig av fina och inspirerande bilder på Instagram, men ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Det blev Casey Sosnowski varse när hennes syster avslöjade hennes ”vandringsbild”, skriver Daily Mail.

Klädd i träningskläder och med en vattenflaska i handen poserar en leende Casey Sosnowski framför kameran. Bilden som togs delade hon med sig av på Instagram och skrev att hon var ute och vandrade i ett välkänt naturområde.

Naturen är det ultimata botemedlet till alla våra problem #naturelovers”, skrev Casey Sosnowski till bilden.

Men glädjen varade inte länge då Caseys storasyster Carly Sosnowski avslöjade att Casey inte alls var ute och vandrade – bilden togs nämligen i familjens trädgård.

Fick stor uppmärksamhet

”Min syster sa att hon skulle ut och vandra... det här är vår trädgård”, skriver storasyster Carly Sosnowski i en tweet.

Inlägget fick snabbt stor uppmärksamhet och har nu gillats över 277 000 gånger.

https://twitter.com/carlysos3/status/1157806679653830656

Carly bombarderades med meddelanden från personer som hyllade henne för inlägget och flera delade med sig av liknande händelser, skriver Daily Mail.

”Min kompis ville att jag skulle ta en bild på henne när hon kastade med håret. Det tog mig 30 minuter att få till bilden hon ville ha”, skrev en person.

”Bakgrunden var fin”

Casey Sosnowski har hånats och kallats ”sorglig” av flera följare men menar att idén om att ta bilden uppkom då hon inte hade uppdaterat sin Instagram på ett tag.

– Jag tyckte att bakgrunden var jättefin så vi tog bilder där och sen när jag kom hem och la upp bilden visade jag den för min familj och sa ”kolla, det ser ut som att jag var ute och vandrade” och sen la min syster Carly upp bilden, säger hon till Insider.

Casey beskriver sig själv som en lugn person och brydde sig inte över att systern delade med sig av bilden som avslöjade henne.

– Det visar bara att allas liv inte är så perfekt som det verkar vara på Instagram, säger hon till Insider.

https://www.instagram.com/p/BxPqvsdpUbi/