Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Svenska modellen har skilt sig från miljonären

Dagens tre största nöjesnyheter.
Svenska Malin Jefferies har utnämnts till en av Storbritanniens societets mest åtråvärda singlar av tidningen Tatler.Foto: SHUTTERSTOCK / SHUTTERSTOCK EDITORIAL TT NYHETSBYRÅN
Malin har nyligen separerat fån sin man, den brittiske konsthandlaren Tim Jefferies.Foto: NICK HARVEY/REX / SHUTTERSTOCK EDITORIAL TT NYHETSBYRÅN
Paret gifte sig på Blenheim Palace år 2008 och har två barn tillsammans.Foto: RICHARD YOUNG/REX / SHUTTERSTOCK EDITORIAL TT NYHETSBYRÅN

Svenska Malin Jefferies har utnämnts till en av Storbritanniens societets mest åtråvärda singlar.

Malin, som tidigare hette Johansson, separerade nyligen från konsthandlaren Tim Jefferies.

Nu nämns hon i societetstidningen Tatlers artikel där de listar landets mest åtråvärda frånskiljda kvinnor och män.

Malin och Tim Jefferies separation offentliggjordes under hösten, efter 11 års äktenskap.

”Svunna är dagarna när spruckna äktenskap var något att viska om. Frånskiljd är en åtråvärd status, en uppgradering från harvandet och slitet som partner; en förnyelse och anledning att fira,” skriver Tatler i sitt januarinummer och fortsätter:

”Efter sitt färska uppbrott från Tim Jeffries, annonserade den svenska modellen Malin Jefferies med stilla fromhet att hon planerar att bestiga Kilimanjaro för välgörenhet”.

Modell som blev kläddesigner

Malin, 42, är född och uppvuxen i Eskilstuna, men flyttade till London för att jobba som modell.

Numera driver nu det egna klädmärket malindarlin, där hon designar kashmirtröjor med svensk-inspirerade motiv.

https://www.instagram.com/p/B5XiSTQgch9/https://www.instagram.com/p/BquAemTgTW1/

Malin och Tim gifte sig 2008 på det anrika Blenheim Palace – Winston Churchills släktgods – inför gäster som Duran Duran-sångaren Simon Le Bon och hans fru, Yasmin, Hollywood-stjärnan Christian Slater och den legendariska kläddesignern Valentino.

Bröllopet uppmärksammades av flera brittiska tidningar. 

De har två barn tillsammans; dottern Coco och sonen Rex.

Innan paret träffades hade Tim Jefferies, 57, flera förhållanden. På hans lista med ex-partners återfinns bland andra supermodeller som Elle MacPherson, Claudia Schiffer och popstjärnan Kylie Minogue.

Han var tidigare gift med prins Andrews före detta flickvän, mjukporrskådisen och modellen Koo Stark.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.