Svenska kvinnor söker bättre sex i Gambia

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Vill inte höra om utnyttjande. "Man hör om gambiska män som vill med till Sverige och sedan försvinner, men sånt slår jag bort", säger svenska Lena Sousa som fann Mamodou Sousa i Gambia.
Foto: TV3 TV3

Svenska kvinnor åker till Gambia i Afrika för att skaffa sig 20 år yngre män och bättre sex. 

- De blir inte tillfredsställda hemma. Här ställer vi upp på allt, säger Charlie Jallow i programmet "TV3 Reportage".

Men det är ett ömsesidigt utnyttjande.

I programmet "TV3 Reportage" i kväll berättar svenska kvinnor om sina män, som är i samma ålder som kvinnornas barnbarn. Anita Eriksson är en av dem. I Stockholm träffade hon sin första man från Gambia. När det förhållandet sprack åkte hon ner till Gambia och träffade en ny man. - Det är sådan skillnad från den västerländska åldersfixerade kroppskulturen. Gambier har inga fördomar och är inte elaka, säger Anita. Men inte heller det andra förhållandet höll. - Jag åkte till Gambia igen och träffade en tredje man. Han kom hit, men det sket sig. Men Anita anser inte att hon blivit utnyttjad av sina män för att de ska få komma hit.

Bara sex En del kvinnor åker till Gambia bara för att ha sex. - De får inte tillräckligt med sex hemma. Här ställer vi upp på deras villkor, säger den unge Jallow från Gambia. Mona Näslund från Domsjö är långtidsboende i Gambia. Hon tycker att utnyttjandet är ömsesidigt. - Den svarta mannen är alltid den vita kvinnans slav, säger hon.  - Gör han inte som hon vill skaffar hon en ny man.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.