Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Svensk storvinst i Eurojackpot – 114 miljoner

Följ senaste nytt i Expressen TV.
Arkivbild.
Foto: Svenska spel / Svenska spel
Pierre Jonsson, vinnarkommunikatör vid Svenska Spel Tur.
Foto: Svenska Spel

Under fredagens dragning av Eurojackpott vann en svensk rad hela 114 miljoner kronor, skriver Svenska spel i ett pressmeddelande.

Ännu är det oklart om det är en ensam spelare som tagit hem vinsten – eller om det är flera personer som delat på vinstraden.

– När jag får kontakt med den som lämnat in spelet får vi inte bara veta om hen har rättat sitt spel eller blir positivt överraskad. Dessutom är det ju superspännande att få veta om det är flera Eurojackpotspelare som ska dela på de 114 miljonerna, säger Pierre Jonsson, vinnarkommunikatör vid Svenska Spel Tur, i pressmeddelandet.

Tidigare i år tog en svensk rad, inlämnad i Ludvika, hem 141 miljoner kronor och hittills i år har 50 miljonvinster, till ett samlat värde av omkring 350 miljoner kronor, delats ut i Sverige.

– Det är så enormt roligt att Sverige är med och delar på toppvinsterna när det gäller Eurojackpot. Vi är ju inte bortskämda med den typen av toppvinster, men man kan konstatera att bara i år har vi nu vår andra rad med full pott, säger Pierre Jonsson i pressmeddelandet.

Kvinna vann 208 miljoner på Lotto: "Jag bara skakar"

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.