Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Svartenbrandts dotter gör utvik - hämnas på pappa

DEN NAKNA SANNINGEN. Lars-Inge Svartenbrandts dotter Jackie Ferm berättar i tidningen Slitz om sin uppväxt - och viker ut sig. "Jag har fått leva ett skitliv", berättar hon. Foto: Slitz/Martin Ridne Och Jan Düsing
Dottern till en av Sveriges mest kända brottslingar låter kläderna falla.
Lars-Inge Svartenbrandts dotter Jackie Ferm gör revolt genom att vara med i Slitz.
- Jag vill att han ska få smaka på sin egen medicin, att han ska skämmas lite.
I kommande numret av magasinet Slitz berättar Jackie Ferm om hur det var att växa upp som Svartenbrandts, numera Lars Ferm, dotter. Hur hon i skolan kunde hota kamraterna genom att nämna fadern.
- Jag sa att han skulle komma och mörda dem om de inte passade sig. Det kan jag göra fortfarande, säger Jackie Ferm till Slitz.
Jackie Ferm tror inte att hennes pappa kommer att tycka om de lättklädda bilderna i herrtidningen, men det bekommer henne inte.

"Tror inte han vill veta"

Faksimiler hämtade från tidningen Slitz. - Jag berättade för honom att jag gjort en intervju, men inte om bilderna. Jag tror inte att han ville veta heller, säger hon till Expressen.
Hon förklarar:
- Jag har fått leva ett skitliv, så jag vill att de som gjort så mot mig ska få läsa om det. Jag vill hämnas för vad han gjorde mot oss barn, säger Jackie Ferm.

Klarat sig från fällorna

Faksimiler hämtade från tidningen Slitz. Trots att hennes pappa otaliga gånger orsakat stora rubriker landet över har Jackie Ferm klarat sig undan klassiska fällor. För Slitz berättar hon att inte fastnat för vare sig alkohol eller droger.
I utviket har Jackie Ferm stöd av sin mamma.
- Hon har själv använt medier när hon kunnat, så hon tycker att det är bra att jag får komma till tals, säger hon.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!